Статии

Открийте съвършената ароматна чистота с DeoBooster от Wexor

В днешния забързан свят, създаването на уютна и свежа атмосфера в дома е от съществено значение за нашето благополучие. С иновациите в ароматерапията и грижата за дома, Wexor представя своя нов продукт - DeoBooster за помещения. Тази есенция за стая с супер-концентрирана формула е създадена да ви предложи несравнимо усещане за „ароматна чистота“, което продължава дълго време.

прочети още
5 причини да изберете перилни препарати от WEXOR

Когато става въпрос за перилни препарати, качеството и цената са два от най-важните фактора, които влияят върху решението за избор. Качество и добра цена за перилни препарати? Възможно ли е? Отговорът е ДА! Италианската марка WEXOR е водеща на пазара, предлагайки перфектна комбинация от изключително качество и достъпни цени на препарати за дома. Ето защо да изберете перилни препарати от WEXOR!

прочети още
Отворете вратата към блясъка със супер концентрираният гел за съдомиялна машина

Високо концентрираната професионална формула позволява тройно действие: почистващ препарат, препарат за изплакване и грижа за съдомиялна! Комбинираното действие на ензимите с ароматния ефект гарантира цялостна хигиена и чисти, блестящи съдове дори и при кратки цикли на измиване. Интензивен и опияняващ аромат на екзотичен див лайм с леки нотки на розов грейпфрут ще обгърне вашата съдомиялна машина в края на всяко третиране.

прочети още
Да се влюбиш отново в прането! Парфюмът за пране, който променя играта

Парфюмите за дрехите все повече започват да заемат основна роля в прането. Те имат специализираната задача да предоставят наситен, дълготраен и свеж аромат на дрехите Ви след всяко изпиране. Високото съдържание във формулата на парфюм, което в пъти по-концентрирано от това при омекотители или перилните препарати, играе основна роля в ароматизирането и ефективността на продукта "парфюм за пране".

прочети още