За Wexór

За Wexór

Добре дошли в света на Tintolav s.r.l. и нейната водеща марка Wexór!

Продуктите на Wexór са проектирани и произведени от Tintolav s.r.l. компания, активна от 50 години в областта на хигиената и ароматизирането на тъкани и среда: марката Wexór е родена през 2016 г. от необходимостта да се внесе професионално ноу-хау от света на прането в организирано разпространение.

Големият опит, натрупан през годините, много сериозната и солидна организация и високите стандарти за качество позволиха на компанията да се превърне във важна референция на международната сцена.

Фабриката на компанията се намира в красивия град Трофарело, Италия. Тази прекрасна локация не само вдъхновява процесите за производство, но и е сърцето на история и наследство. Разположен в идиличната област на Северна Италия, Трофарело е място, където традицията се слива с модерността, като създава идеалната среда за иновации и качество. Фабриката не е просто работно място, а символ на ангажираност към европейското качество и италианското майсторство.

За Компанията  качеството е приоритет. Чрез въвеждането на "Цялостна система за управление на качеството" съгласно ISO 9001:2015, тя гарантира висококачествени продукти и предоставя пълна техническа подкрепа, като в същото време намалява въздействието върху околната среда.

Политиката за качество се основава на постоянно проучване на изискванията на клиентите и реализация на продукти, които отговарят на техните очаквания. Tintolav s.r.l.   се ангажира да предостави продукти, които са ефективни, ефикасни и съответстващи на най-високите стандарти.

В света на домашната хигиена и грижа за дрехите, качеството на използваните перилни препарати играе ключова роля. Независимо дали търсите прах за пране, омекотител, или други препарати, изборът е от значение за постигането на перфектна чистота и свежест.

Пазарът е богат на разнообразни препарати за дома, които включват както почистващи препарати за дома, така и специализирани перилни препарати. Сред тях, италианските перилни препарати се открояват с високо качество и ефективност. Те не само че премахват упоритите петна, но и придават на дрехите ви неустоим аромат и мекота.

Много потребители предпочитат италиански препарати поради тяхната надеждност и дълготрайност. От перилни препарати внос до италиански препарати за почистване, тези продукти са създадени с мисъл за потребителя и осигуряват безупречни резултати. Ако търсите евтини перилни препарати, може да откриете италиански марки, които предлагат отлично съотношение между цена и качество.

Не забравяйте да използвате подходящ перилен препарат за различните видове тъкани и нужди. Комбинирайте ги с добър омекотител за най-добър ефект. В днешно време изборът на почистващи препарати и перилни препарати е по-лесен от всякога благодарение на разнообразието от опции на пазара.

Независимо дали сте привърженик на традиционни марки или искате да пробвате италиански препарати за първи път, важно е да изберете продукти, които отговарят на вашите нужди и предпочитания. С правилните препарати за дома и перилни препарати, вашето пране и почистване ще бъдат значително по-ефективни и приятни.